یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۷
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با رویکردی فراجناحی فعالیت کرد

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین سلطانی گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تکیه بر رویکرد فراجناحی و بهره‌گیری از ظرفیت تمام نیروهای وفادار به انقلاب، راهبرد وحدت‌آفرینی و مشارکت حداکثری مردم را در برگزاری مناسبت‌های ملی و انقلابی دنبال کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد سلطانی، رئیس سابق شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، امروز یکشنبه چهارم مردادماه، در آیین تکریم و معارفه رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، با تشریح سوابق بیش از سه دهه فعالیت خود، مهم‌ترین اقدامات، رویکردها و دستاوردهای این شورا در خراسان رضوی را تشریح کرد.

وی با اشاره به سابقه حضور خود در مبارزات انقلاب اسلامی، اظهار کرد: فعالیت‌های انقلابی را از دوران تحصیل در حوزه علمیه آغاز کردم و در جریان مبارزات، در کنار علمای مبارز مشهد حضور داشتم؛ پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز با توصیه بزرگان وارد کمیته انقلاب اسلامی شدم و سال‌ها در مسئولیت‌های مختلف این نهاد خدمت کردم.

حجت الاسلام والمسلمین سلطانی افزود: پس از آن در سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت داشتم و همزمان حدود ۴۰ سال نیز در آستان قدس رضوی به عنوان معاون و سرکشیک به زائران حضرت رضا(ع) خدمت کردم.

توسعه زیرساخت‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی

رئیس سابق شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه از سال ۱۳۸۳ مسئولیت این شورا را برعهده گرفته است، گفت: در آغاز فعالیت، شورا از امکانات محدودی برخوردار بود، اما با پیگیری‌های مستمر، زمین مستقل برای شورا تأمین و ساختمان چهار طبقه با زیربنای حدود دو هزار متر مربع احداث شد.

وی ادامه داد: افزایش نیروی انسانی، تجهیز ناوگان خودرویی، ایجاد امکانات اقامتی برای همکاران استان‌های دیگر و فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای برگزاری برنامه‌های استانی از دیگر اقدامات این دوره بود.

حجت الاسلام والمسلمین سلطانی با اشاره به مأموریت‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تصریح کرد: طی سال‌های گذشته تلاش شد تمامی مناسبت‌های ملی، انقلابی و مذهبی با انسجام، نظم و مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی برگزار شود.

وی افزود: راهپیمایی‌های ۲۲ بهمن، روز جهانی قدس، ۱۳ آبان و سایر مناسبت‌های ملی در حدود ۲۸۰ نقطه خراسان رضوی برگزار می‌شد که اجرای آن مستلزم هماهنگی مستمر میان فرمانداری‌ها، ائمه جمعه، شوراهای تأمین و دستگاه‌های عضو شورا بود.

وی یکی از اقدامات شاخص این دوره را تغییر شیوه برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در مشهد عنوان کرد و گفت: برای نخستین‌بار این راهپیمایی از دو مسیر به سمت حرم مطهر رضوی برگزار شد که این اقدام موجب تسهیل حضور مردم و افزایش مشارکت شهروندان در این مراسم شد.

رویکرد فراجناحی در اجرای مأموریت‌ها

حجت الاسلام والمسلمین سلطانی با تأکید بر اینکه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نهادی فراجناحی است، اظهار داشت: در تمام سال‌های مسئولیت تلاش شد برنامه‌ها بدون گرایش‌های سیاسی و با استفاده از ظرفیت شخصیت‌های مختلف انقلابی برگزار شود و وحدت میان دستگاه‌ها و جریان‌های همسو با انقلاب حفظ شود.

وی همکاری نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، آستان قدس رضوی، استانداری، فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها، نیروهای مسلح، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی و دیگر نهادهای فرهنگی را از عوامل موفقیت برنامه‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی دانست.

حجت الاسلام والمسلمین سلطانی همچنین با اشاره به برگزاری آیین تشییع پیکر شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در مشهد، گفت: مسئولیت کمیته فرهنگی و تبلیغات این مراسم به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان واگذار شد و با برگزاری ده‌ها جلسه هماهنگی و همکاری دستگاه‌های مختلف، این مأموریت به انجام رسید.

رئیس سابق شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در پایان، ضمن قدردانی از همراهی مسئولان کشوری و استانی، اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و دستگاه‌های عضو، ابراز امیدواری کرد این مجموعه با حفظ هم‌افزایی و وحدت، مسیر خدمت به آرمان‌های انقلاب اسلامی را با قوت ادامه دهد.

گفتنی است، در پایان این آیین، از خدمات حجت‌الاسلام والمسلمین محمد سلطانی تقدیر و حجت‌الاسلام علی بخشی به عنوان رئیس جدید شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی معرفی شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha